Over De Vrouwencoach

De Vrouwencoach

De Vrouwencoach is een initiatief van Laura Overmars-Henny. Zij heeft uit eigen ervaring en ervaringen uit haar omgeving gemerkt dat er behoefte is aan coaching rondom kinderwens, zwangerschap en het moederschap. Als vrouw begrijpt zij de emoties die er kunnen zijn en hoe je je kan voelen. Daarnaast heeft zij zich gespecialiseerd middels opleidingen.

 

Laura Overmars-Henny

Laura Overmars is vrouwencoach en toegepast psycholoog. Al in haar jeugd begon mijn interesse in gedrag, persoonlijke ontwikkeling en kwam ik erachter dat ik graag mensen met psychische klachten wilde gaan helpen. Dat heeft er toe geleid dat ze de studie Toegepaste Psychologie koos. In 2016 studeerde ze af van deze opleiding. Naast deze opleiding volgde zij een driejarig traject gericht op persoonlijke ontwikkeling en natuurlijk leiderschap. Bekijk de scholing van Laura.

Hoe werkt de vrouwencoach?

De aspecten die De Vrouwencoach belangrijk vindt zijn: transparant werken en helderheid geven over wat zij anderen te bieden heeft. Ook vindt zij het belangrijk om een veilige omgeving op te bouwen, waarin je kunt zijn wie je bent en waarin weer ruimte ontstaat voor ontwikkeling. De coachtrajecten zijn praktisch en kort en er worden actief stappen gezet worden naar jouw persoonlijke doelen. Tijdens het coachtrajecten kunnen naast coachgesprekken ook EMDR, ACT en hypnose ingezet worden om het proces te ondersteunen.

Maak een afspraak

Maak gelijk een afspraak en je kunt binnen 10 dagen bij De Vrouwencoach terecht.

Eerst kennismaken? Dat kan altijd. Dit kennismakingsgesprek duurt 30 minuten en is geheel vrijblijvend en gratis.

Mail: info@devrouwencoach.nl

Of bel gelijk: 06 510 38 258

De Vrouwencoach is aangesloten bij:

lkpz vrouwencoach

NBTP de vrouwencoach

Freya, De vrouwencoach