Hypnose

Hypnose

Hypnose helpt  je om snel inzicht te krijgen en is bij uitstek geschikt om te ontspannen. Tijdens de behandeling wordt er gewerkt met een prettige ontspannen hypnotische staat. Onder deskundige begeleiding komt er meer inzicht in onbewuste reacties. Daardoor is er meer controle mogelijk over deze reacties. In tegenstelling tot wat veel mensen denken houdt je zelf altijd de regie en controle over het proces.

 

Wanneer?

hypnose

Hypnose helpt je op weg.

Hypnose kan fijn zijn bij:

Wat is hypnotherapie

Bij hypnose wordt veel gebruik gemaakt van ontspanningstechnieken en wordt een beroep gedaan op je voorstellingsvermogen. Tijdens de hypnose houdt je alles altijd zelf in de hand. Wanneer je het nodig vindt, dan kun je onmiddellijk terugkomen in je normale manier van denken en reageren. Je kunt tijdens de hypnose praten met de therapeut. Daardoor kunnen onbewuste processen bewust worden gemaakt. Zodra je weer uit hypnose komt kun je je alles herinneren wat je hebt ervaren.

Werkwijze

De hypnotherapie start met een intake gesprek. Tijdens het intakegesprek worden je gegevens genoteerd, we bespreken je hulpvraag en je voorgeschiedenis. Wij stellen op basis van je hulpvraag een behandelplan op waarbij rekening wordt gehouden met jouw behoeftes en wensen. Zo zorgen we ervoor dat niet alleen de therapie aansluit bij jouw klachten, maar vooral bij jou.

 

Gratis kennismaking

Maak gelijk een afspraak bij De Vrouwencoach en je kunt binnen 10 dagen bij ons terecht.

Eerst kennismaken? Dat kan altijd, dit kennismakingsgesprek duurt 30 minuten en is geheel vrijblijvend en gratis.

Maak een afspraak via info@devrouwencoach.nl of 0651038258