1 - op - 1 coaching met Laura

Omdat je het waard bent om goed voor jezelf te zorgen

Steun, inzicht en handvatten bij (onvervulde) kinderwens

Je zelf jezelf aan de kant gezet voor die ene droom, een kind. Je probeert sterk te zijn en het allemaal te doorstaan. Maar die constante onzekerheid, pijn, nare ervaringen en emoties  
 

Het breekt je op… .

 

Als je te maken met vruchtbaarheidsproblemen of een onvervulde kinderwens is het niet gek als het je soms teveel wordt. Je weet even niet meer zo goed weet hoe nu verder. Er kunnen momenten zijn dat je er zelf niet helemaal uitkomt en even behoefte hebt aan wat steun, inzicht en handvatten. Lieve vrouw, bij mij ben je precies op de goede plek.

.

Is dit voor jou herkenbaar?

Hoe nu verder?

Je hebt verdriet en teleurstelling omdat het anders loopt dan je had gehoopt. Je weet niet meer hoe je door moet gaan. Hoe de toekomst er voor je uitziet. Je vraagt je regelmatig af, ‘Hoe nu verder? ‘Welke keuzes moet ik maken?’ Je voelt je somber, verdrietig en machteloos. Je hebt het gevoel dat je in een diep zwart gat zit en weet niet hoe je eruit omhoog kan klippen. Kijken naar de toekomst? Dat durf je niet.

Energieloos

 Het vruchtbaarheidstraject en de hormonen en emoties vreten je energie. Je kan niet meer alles aan. Maar toch vindt je dat je alles op orde moet hebben en door moet gaan. Je wilt niet alleen maar bezig zijn met je kinderwens maar ook een leuke partner, gezellige collega,  attente vriendin blijven. En je werk goed blijven doen. Maar je kan het niet meer allemaal opbrengen.

Je zet jezelf aan de kant

Door het traject heb je geleerd jezelf en je gevoel aan de kant te zetten, zo kon je door. Het zorgde ervoor dat je de behandelingen aankon. Maar het breekt je nu op. Je blijft steeds weer over je grenzen heen gaan, je voelt ze simpelweg niet. Of pas als weer zo oververmoeid bent dat je echt niet meer van de bank af kan komen. Je energiereserves raken steeds meer op, je bent vaak moe en voelt je vaak gespannen.

Prikkelbaar

De andere dingen die je belangrijk vond en die je eerder energie gaven doen je niet meer veel. Je kan er niet meer zo van genieten. Hoe moet dat ook? Je kan minder prikkels hebben en dat leidt er ook toe dat je thuis een kort lontje hebt. Het lukt je niet meer te relativeren en rustig te blijven. Feestjes en shoppen? Dat maakt je helemaal uitgeput.

Dan kan ik je écht verder helpen met mijn coachtraject!

Hoe zou het voor je zijn om:

 

– Beter om te kunnen gaan met de teleurstellingen?

– Weer in je kracht te staan? Meer energie te hebben en weer te kunnen genieten van dingen?

– Een miskraam of andere nare ervaringen te verwerken? Zodat je ze niet zo van slag raakt als je er weer aan terugdenkt?

–  Tijd voor jezelf te nemen? Zonder dat het als nutteloos voelt of je daar schuldig over te voelt?

– Je beter met je man kan praten en er minder spanningen tussen jullie zijn?

– Rust te krijgen in je hoofd en je lijf? Meer ontspannen en goed voor jezelf zorgen?

– Weten hoe je er met anderen ermee om kunt gaan? Zodat je je meer begrepen voelt?

– De belangrijke keuzes te maken , waar jij volledig achter kunt staan?

– Weer te durven kijken naar de toekomst?

Coaching bij De Vrouwencoach

 Door middel van coaching ondersteun ik jou naar meer balans. We kijken samen hoe dat er voor jou uitziet, wat jouw doelen zijn. Je ‘oude ik’ weer terug te vinden en duidelijk te maken wat voor jou belangrijk is.

Als dit helder is gaan we stappen zetten. Ik help je van A naar B. En coach je op veerkracht voor een blijvende verandering. Door een combinatie van wetenschappelijke inzichten en eigen ervaring. Ik help je om anders te kijken naar gedachten en gevoelens die je in de weg zitten . Ik luister en inspireer je en houd je een spiegel voor. Door de ideale combinatie van 1-op-1 gesprekken en opdrachten blijf je actief bezig met je persoonlijke ontwikkeling. En gaan werken we aan jouw veerkracht en balans!

Hoe ziet het traject eruit?

Intake

Plan een intake om kennis te maken en te merken of het klikt. Want het is wel belangrijk dat je een fijn gevoel hebt bij mij.  In deze sessie  luister ik naar je verhaal, geef ik je inzichten in hoe het anders kan en vertel ik wat ik voor je kan betekenen.

 

i

Kies je doelen

Wij gaan samen kijken wat voor jou de plek is waar je naartoe wilt met het coachtraject.
We stellen jouw doelen op. Op basis daarvan maak ik een plan voor je. Die we als houvast gebruiken voor je traject.

Aan de slag

Je gaat aan de slag, met alleen praten kom je er niet! Ik geef de je steun, inzichten en handvatten die jou helpen om de stappen te zetten, van A naar B. Je krijgt inzicht in wat je tegenhoudt en tools die je  helpen.   

Investering

2020

Intake/ sessie                         €114 BTW vrij 45-60 min
Avond/weekendtarief            €134 BTW vrij 45-60 min

De vrouwencoach is onderdeel van praktijk Puur Inzicht, de coaching kan als psychosociale therapie vergoedt worden vanuit de zorgverzekering.

 

Afspraak annuleren

Annuleren van een afspraak kan tot 24 uur voor de afspraak kosteloos. Binnen 24 uur voor de afspraak worden de kosten van de sessie wel volledig in rekening gebracht.

 

Vergoedingen

Ik help je graag met het uitzoeken naar de mogelijkheid om de  therapie vergoed te krijgen. Therapie wordt door de meeste verzekeraars (grotendeels) vergoed door de aanvullende zorgverzekering. Het valt dan onder de psychosociale therapie. Ik ben aangesloten bij de NFG en het RBCZ. Een vergoedingenoverzicht vindt je hier.

Werkgevers

Veel werkgevers betalen deels of geheel mee aan coaching wanneer u kunt aantonen dat deze coaching bijdraagt aan jouw persoonlijke ontwikkeling, verkorting of voorkomen van ziekteverzuim en re integratie.

 

 

De coachgesprekken zijn de basis van dit traject. Ook wordt het traject aangevuld met opdrachten aangepast aan jouw persoonlijke situatie. Dit geeft het traject nog meer verdieping en goede en blijvende resultaten.

Dit coachtraject is niet voor iedereen. Ik werk alleen met vrouwen die er echt aan toe zijn en zich volledig willen inzetten om meer balans, geluk en liefde in hun leven te krijgen.

Wil jij je situatie echt gaan verbeteren? En blijvende veerkracht ontwikkelen?

 

€114,-

Wil je meer weten? Of een afspraak maken?

 

Mail: info@devrouwencoach.nl of bel 0651038258