Ongewenst kinderloos

Ongewenst kinderloos?

Ben je ongewenste kinderloos? Het is dan niet gek als het je teveel wordt en even niet meer zo goed weet hoe nu verder. Er kunnen momenten zijn dat je er zelf niet helemaal uitkomt en even behoefte hebt aan wat steun. Dan kan je bij mij terecht voor coaching en therapie.

Wanneer coaching/therapie?

Heb jij behoefte aan steun en heb jij hulp nodig bij het verwerken je ongewenste kinderloosheid? En heb je het gevoel niet goed begrepen te worden door je partner en je omgeving? Of vindt je het zo zwaar dat je niet meer naar de toekomst durft en wilt te kijken?  En je het gevoel hebt in een diepe put te zijn gevallen? Ik help je Ongewenst kinderlooslangzaam weer omhoog te klimmen.

Onderwerpen waarbij hulp fijn kan zijn:

  • Verwerken van je verdriet
  • Verwerken van de nare ervaringen tijdens de medische trajecten
  • Acceptatie van je situatie
  • Omgaan met jezelf en je omgeving
  • Hoe nu verder? Kijken naar de toekomst

Traject

De vrouwencoach helpt jou door middel van een traject om om te gaan ongewenst kinderloos zijn. Jij staat bij de coaching en therapie als mens centraal. De Vrouwencoach helpt je met het maken van keuzes en het verwerken van verdriet en teleurstellingen. Ze luistert naar jou en jouw verhaal en geeft je steun, inzicht en handvatten om daarna weer zelf verder te kunnen. Een traject kan bestaan uit coachgesprekkenEMDRhypnose en acceptance en commitment therapie (ACT).

Ik help je om je verdriet met je mee te dragen, maar ook weer langzaam te kunnen kijken naar de toekomst.

Werkwijze

Een traject start met een intake.  Tijdens het intakegesprek worden je adresgegevens genoteerd, we bespreken je hulpvraag en je voorgeschiedenis. Wij stellen op basis van je hulpvraag een plan op waarbij rekening wordt gehouden met jouw behoeftes en wensen.

Maak een afspraak

Wil jij weten of De Vrouwencoach iets voor jou kan betekenen?

Neem dan contact met mij op via:

06 510 38 258 of info@devrouwencoach.nl

 

Freya, Ongewenst kinderloos

Freya, vereniging voor vruchtbaarheidsproblemen