Kinderwens

Vruchtbaarheidsproblemen of onvervulde kinderwens?

Heb je te maken met vruchtbaarheidsproblemen of een onvervulde kinderwens? Het is dan niet gek als het je soms teveel wordt en even niet meer zo goed weet hoe nu verder. Er kunnen momenten zijn dat je er zelf niet helemaal uitkomt en even behoefte hebt aan wat steun. Dan kan je bij mij terecht voor kinderwens coaching.

Wanneer coaching/therapie?

Heb jij behoefte aan steun en heb jij hulp nodig bij het verwerken van teleurstellingen of het omgaan met verdriet? Of heb je moeite met het maken van belangrijke keuzes en blijf je maar piekeren en malen? Of heb je het gevoel niet goed begrepen te worden door je partner en je omgeving? Dan kan je bij mij terecht voor steun, inzicht en handvatten.

Onderwerpen waarbij hulp fijn kan zijn:

  • Verdriet en teleurstelling omdat het anders loopt dan je had gehoopt
  • Omgaan met de stress en spanning
  • Verwerken van een miskraam
  • Spanningen in de relatie met je partner
  • Keuzes over de behandelingen
  • Ongewenste kinderloosheid; Hoe nu verder?

Traject

De vrouwencoach helpt jou door middel van een kortdurend traject kinderwens coaching. Jij staat bij de coaching en therapie als mens centraal. De Vrouwencoach helpt je met het maken van keuzes en het verwerken van verdriet en teleurstellingen. Ze luistert naar jou en jouw verhaal en geeft je steun, inzicht en handvatten om daarna weer zelf verder te kunnen. Een traject kan bestaan uit coachgesprekken, EMDR, hypnose en acceptance en commitment therapie (ACT).

Werkwijze

Een traject start met een intake.  Tijdens het intakegesprek worden je adresgegevens genoteerd, we bespreken je hulpvraag en je voorgeschiedenis. Wij stellen op basis van je hulpvraag een plan op waarbij rekening wordt gehouden met jouw behoeftes en wensen.

Maak een afspraak

Wil jij weten of De Vrouwencoach iets voor jou kan betekenen?

Neem dan contact met mij op via:

06 510 38 258 of info@devrouwencoach.nl