Rust in je hoofd

Kan het ook Anders?

Je kan het nog maar moeilijk opbrengen. Je werk, gezin en huishouden slokken al je energie op. Zucht… Ze staat moe op, hebt geen zin in de dag en aan het eind van de dag kan je alleen nog maar kan Netflixen. Je zou eigenlijk nog wel 1000 en 1 dingen willen doen, je nuttig willen maken, maar het lukt je niet. Je hebt een kort lontje, kan moeilijk genieten, voelt je constant opgejaagd moe en kan je moeilijk concentreren. Je vraagt je regelmatig af, waar is mijn ‘oude ik’? Ben jij toe aan meer rust en ontspanning? Wil je weer tijd voor jezelf en weer kunnen genieten van al het moois in je leven? Het kan anders lieve vrouw. Hier ben je op de goede plek.

 

 

 

 

 

Herken jij dit?

 

  •  Je zou graag meer willen genieten. Wat is het al lang geleden dat je voor het laatst de slappe lach had. Terwijl je ‘oude ik’ altijd zo vrolijk was.

  • Het lukt je niet om de dingen te doen die jij echt wil doen. Me- time? Je bent al druk genoeg. Maar je snakt wel naar tijd voor jezelf. 

  • Je hebt vaak een kort lontje. Je probeert wel geduldig te zijn, maar het lukt niet. Je voelt je schuldig tegenover je partner en kinderen.

  • De tijd glipt vaak door je vingers. Je  kan een hele lijst aan dingen bedenken die je eigenlijk had willen doen, maar als je terugkijkt heb je het gevoel niets ‘nuttigs’ gedaan te hebben en baal je van jezelf.

  • Als de wekker gaat wil je het liefst blijven liggen. Je bent nog zo moe. En verlangt naar meer energie.

  • Je bent vaak kritisch op jezelf. Want half werk leveren daar ben je niet van.  Je hebt ambities en dromen en dan zijn er nog die verwachtingen van anderen.

  • Kijk je vaak ’s avonds nog na je werkmail en ben je dan de hele nacht aan het piekeren over je werk? Terwijl je jezelf steeds voorneemt om het niet meer te doen, maar het lukt niet.

Ik ben er om jou te helpen!

Ik ben Laura Overmars vrouwencoach en toegepast psycholoog. Ik help jonge vrouwen die het lastig vinden om alle ballen in de lucht te houden om een goede balans te vinden en beter om te gaan met stress. Want  als die balans er is zit je beter in je vel. Je kan een leukere partner, moeder, vriendin en dochter zijn. En je gaat weer met plezier naar je werk en kan meer genieten. Ik weet hoe lastig dit kan zijn, zeker als er tegenslagen zijn. Maar ik weet ook dat het mogelijk is en je dit kunt creëren. En daar wil ik je met alle liefde bij helpen!

Accepteer wat je niet kan veranderen,
Verander wat je niet kan accepteren.

Hoe zou het zijn als je:

 

✔ Weer vol in het leven staat en weer echt kan genieten van grote en kleine dingen.
Je niet meer zo verdoofd en geleefd voelen.

✔Dat je vol energie en enthousiasme op staat?
En zin hebt om de dag te beginnen!

✔Dat je weer rust hebt in je hoofd.
Je kan accepteren waar je nu staat en vertrouwen hebt.

✔Je tijd hebt voor jezelf zonder dat je je daar schuldig over voelt.
Dat je kan genieten van ‘nutteloze’ tijd. Tijd helemaal voor jezelf. Lekker een goed boek lezen, een avondje bios. Wat jij leuk vindt!

✔Je niet meer last hebt van je kritische overtuigingen en de verwachtingen van anderen.
Dat je durft te luisteren naar je zelf en je eigen gevoel. Je hoeft niet perfect te zijn, je bent goed zoals je bent!

✔Dat je de keuzes kan maken die goed zijn voor jou.
Je weet wie je bent en wat belangrijk voor je is en hebt de kracht om daarvoor te kiezen.

De oefeningen waren heel praktisch en goed toepasbaar. Ze hebben mij geholpen om mij beter te kunnen ontspannen. Het huishouden en mijn t- do lijstje voelen niet meer zo als MOETEN. Ik doe meer leuke dingen voor mijzelf en heb ook mijn handletter hobby weer opgepakt. Superleuk!

Lilian

Manager

Sinds het programma doe ik mijn werk met meer plezier. Ik heb een betere balans tussen mijn werk en privé. Hierdoor lig ik ’s avonds niet meer zo te malen en kan ik veel beter slapen. Ik kan weer veel meer genieten zowel van mijn gezin als wanneer ik voor de klas sta.

Sandra

Basisschool docent

Door de inzichten en tools heb ik geleerd om niet de hele tijd te piekeren, maar heb ik vaste ‘pieker’ momenten en heb ik de rest van de dag rust in mijn hoofd. Ook de mindfulness oefeningen vind ik fijn en gebruik ik nog iedere avond voordat ik in slaap val.

Marlies

Verpleegster

Rust in je hoofd

 

Rust in je hoofd is hét programma voor vrouwen die toe zijn aan meer balans, rust en energie. Balans tussen werk, tijd voor anderen en tijd voor zichzelf. En meer rust en energie. Door niet meer alles te moeten en af te rekenen met overtuigingen die niet helpend zijn.  Door effectiever om te gaan met stress en oefeningen om meer in het hier- en – nu te zijn.

Het programma is er op gericht om jou te helpen met het beter begrijpen van jezelf, om jou de inzichten, steun en handvatten te geven om meer ontspannen te zijn en jezelf en jouw waarden op de eerste plek te zetten en van daaruit keuzes te maken die goed zijn voor jou.

 

 

Meer balans, rust en energie voor jou! Wil jij dat ook?

Wat levert dit programma jouw op?

 

Je hebt meer energie en weer zin in de dag
Je kan weer écht genieten en beter in het hier en nu zijn
Je hebt minder last van piekeren 
Je bent meer ontspannen en kan weer rust vinden
Je kan me-time nemen zonder je nutteloos te voelen
Je relaties met anderen verbeteren