Moederschaps coaching

Nu is het tijd voor jou!

Op weg naar balans en geluk in het moederschap

Je kinderen vol liefde grootbrengen en ze alles geven en ook goed voor jezelf zorgen 
 

Was het maar zo makkelijk…

 

Als je moeder wordt, wordt er ineens veel van je verwacht en dat komt nog eens bij alle andere rollen die je al vervult. Dat kan soms teveel worden, je kan moeite hebben om je plek te vinden in deze nieuwe rol. Of je kind krijgt een leeftijdsfase die je erg confronterend en lastig vindt. Grote kans dat je veel stress ervaart en jezelf dan even kwijt kan raken. Ik kan je dan het inzicht en de handvatten geven om weer grip te krijgen. Samen met jou op zoek gaan naar hoe jij de moeder én jezelf kan zijn zoals jij dat zou willen. Ik help je om te doen wat voor jou werkt.

.

Is dit voor jou herkenbaar?

Je bent kritisch

Je bent erg kritisch voor jezelf. Je wilt het beste voor je kinderen. Er altijd voor ze zijn, pijn en teleurstellingen voorkomen. 

Me-time

Je wilt een leuke partner, gezellige collega, goede moeder, attente vriendin en lieve dochter en zus zijn. Ook wil je goed werk leveren en het huishouden op orde houden. Tijd voor jezelf? Doen wat jij leuk vindt? Helemaal alleen voor jou? Dat is nutteloos! Ik kan zoveel andere dingen bedenken die allemaal moeten gebeuren……… 🙁

Grenzen stellen

 Je hebt het gevoel continu klaar te moeten staan voor je kinderen. Je staat constant op ‘aan’ en kan geen rust vinden. Ook naar je kinderen toe vindt je het moeilijk grenzen te stellen. Je wordt onzeker, begint te twijfelen aan je zelf en weet soms niet waar je je geduld vandaan moet halen.

Kort lontje

De andere dingen die je belangrijk vindt en die je energie geven, verwaarloos je. Hoe moet dat ook? Je hebt amper genoeg tijd voor je to-do-lijstje.  Je energiereserves raken steeds meer op, je bent vaak moe en voelt je vaak gespannen.

Negatieve spiraal

Je doet zo hard je best. Je wilt het zo goed doen. Je probeert te ontspannen, geduld te hebben, positief te denken. Maar het lukt niet. Hoe harder het probeert hoe meer je de grip lijkt te verliezen. Je wilt je wel beter voelen, maar hoe dan?

Dan kan ik je écht verder helpen met mijn coachtraject!

Hoe zou het voor je zijn om:

 

– De moeder te kunnen zijn die je wilt zijn?

– Meer verbondenheid met je kind(eren) te voelen?

– Meer energie te hebben en zin te hebben in de dag?

–  Tijd voor jezelf te nemen? Zonder dat het als nutteloos voelt of je daar schuldig over te voelen?

– Rust te krijgen in je hoofd en je lijf? Vrij zijn van al dat piekeren?

– Jezelf goed genoeg vinden? Ook als moeder? Af van al die onzekerheid?

– Te durven luisteren naar jezelf? En je niet meer zo te laten beïnvloeden door je overtuigingen en de meningen van anderen?

– Je hart durven te volgen? en keuzes maken die goed zijn voor jou en je gezin?

Coaching bij De Vrouwencoach

Wil jij meer balans, geluk en liefde in je leven? Wil je meer kunnen genieten van het leven, je partner, kinderen en werk? En meer tijd en energie hebben om dingen te doen die jij leuk vindt? En wil jij de touwtjes weer in eigen handen nemen? Dan ben je hier op de juiste plek!

Door middel van coaching ondersteun ik jou naar de plek waar je wilt zijn. We kijken samen hoe dat er voor jou uitziet, wat jouw doelen zijn. Te ontdekken wie je écht bent en wat je belangrijk vindt. Als dit helder is gaan we stappen zetten. Ik help je van A naar B. En dat niet alléén! Ik coach je ook op veerkracht voor een blijvende verandering. Door een combinatie van wetenschappelijke inzichten en eigen ervaring. Ik help je om anders te kijken naar overtuigingen die je tegenhouden om je doelen te bereiken. Zodat je kan kiezen en je eigen hoofd je niet meer in de weg zit. Ik luister en inspireer je en houd je een spiegel voor. Door de ideale combinatie van 1-op-1 gesprekken en opdrachten blijf je actief bezig met je persoonlijke ontwikkeling. En gaan we aan de slag naar een leven met meer balans, geluk en liefde.

Hoe ziet het traject eruit?

Gratis inzicht sessie

Plan een gratis sessie om kennis te maken en te merken of het klikt. Want het is wel belangrijk dat je een fijn gevoel hebt bij mij.  In deze sessie van 20 minuten kijken we naar je situatie en vertel ik wat ik voor je kan betekenen.

 

i

Kies je doelen

Wij gaan samen kijken wat voor jou de plek is waar je wilt staan. Wie ben je? En wat vind je belangrijk?We stellen jouw doelen op. Op basis daarvan maak ik een plan voor je. Die we als houvast gebruiken voor je traject.

Aan de slag

Je gaat aan de slag, met alleen praten kom je er niet! Ik geef de je steun, inzichten en handvatten die jou helpen om de stappen te zetten, van A naar B. Je krijgt inzicht in wat je tegenhoudt en tools die je  helpen.   

Investering

 

Intake/ sessie                         €99 BTW vrij 45-60 min
Avond/weekendtarief            €119 BTW vrij 45-60 min

De vrouwencoach is onderdeel van praktijk Puur Inzicht, de coaching kan als psychosociale therapie vergoedt worden vanuit de zorgverzekering.

 

Afspraak annuleren

Annuleren van een afspraak kan tot 24 uur voor de afspraak kosteloos. Binnen 24 uur voor de afspraak worden de kosten van de sessie wel volledig in rekening gebracht.

 

Vergoedingen

Ik help je graag met het uitzoeken naar de mogelijkheid om de  therapie vergoed te krijgen. Therapie wordt door de meeste verzekeraars (grotendeels) vergoed door de aanvullende zorgverzekering. Het valt dan onder de psychosociale therapie. Ik ben aangesloten bij de NFG en het RBCZ. Een vergoedingenoverzicht vindt je hier.

Werkgevers

Veel werkgevers betalen deels of geheel mee aan coaching wanneer u kunt aantonen dat deze coaching bijdraagt aan jouw persoonlijke ontwikkeling, verkorting of voorkomen van ziekteverzuim en re integratie.

 

Wil jij je situatie echt gaan verbeteren? En blijvende veerkracht ontwikkelen?

€99,-

Meer weten? Of een afspraak maken?