1 - op - 1 coaching in Zwolle

Nu is het tijd voor jou!

Op weg naar balans en geluk

Coaching in Zwolle voor meer balans, energie en geluk.

Alle ballen in de lucht houden en je ook gelukkig en ontspannen voelen en kunnen genieten…

Was het maar zo makkelijk?

 

Je hebt het allemaal voor elkaar, een huis, een baan, een man, een gezin. En toch mis je iets. Je voelt je gespannen. Dat je de dagen vult met alles wat er moet gebeuren (en dat voelt nu echt als teveel) en je krijgt steeds meer een kort lontje. Je verlangt ernaar om weer onbezorgd te genieten en weer helemaal jezelf te zijn. Om weer je ‘oude’ ik te worden. Echt genieten en ontspannen? Dat voelt al als eeuwen terug.

.

Is dit voor jou herkenbaar?

Je bent kritisch

Je bent erg kritisch. Je wilt graag alles goed doen. Half werk leveren is niets voor jou. Je hebt alles wat je tot nu toe voor elkaar gekregen doordat je ervoor bent gegaan.  Hard werken dan komt de rest vanzelf, maar waar blijft die voldoening? Ontspanning, rust en het genieten?

Me-time

Je wilt een leuke partner, gezellige collega, goede moeder, attente vriendin en lieve dochter en zus zijn. Ook wil je goed werk leveren en het huishouden op orde houden. Tijd voor jezelf? Doen wat jij leuk vindt? Helemaal alleen voor jou? Dat is nutteloos! Ik kan zoveel andere dingen bedenken die allemaal moeten gebeuren……… 🙁

Grenzen stellen

 Je moet keuzes maken, maar dat vind je lastig. Je werk, het huishouden en je kinderen slokken alle tijd op. En dat niet alleen je wilt ook voor anderen klaarstaan en een steentje bijdragen aan de maatschappij. Aan het eind van de dag ben je zo moe, dat je alleen nog maar kan Netflixen.

Kort lontje

De andere dingen die je belangrijk vindt en die je energie geven, verwaarloos je. Hoe moet dat ook? Je hebt amper genoeg tijd voor je to-do-lijstje.  Je energiereserves raken steeds meer op, je bent vaak moe en voelt je vaak gespannen.

Negatieve spiraal

Je doet zo hard je best. Je wilt het zo goed doen. Je probeert te ontspannen, geduld te hebben, positief te denken. Maar het lukt niet. Hoe harder het probeert hoe meer je de grip lijkt te verliezen. Je wilt je wel beter voelen, maar hoe dan?

Dan kan ik je écht verder helpen met mijn coachtraject!

Hoe zou het voor je zijn om:

 

– Vol in het leven te staan? Zodat je bewust kunt genieten van dingen? 

– Meer energie te hebben en zin te hebben in de dag?

–  Tijd voor jezelf te nemen? Zonder dat het als nutteloos voelt of je daar schuldig over te voelen?

– Rust te krijgen in je hoofd en je lijf? Vrij zijn van al dat piekeren?

– Jezelf goed genoeg vinden? En óók lief voor jezelf kunnen zijn?

– Te durven luisteren naar jezelf? En je niet meer zo te laten beïnvloeden door je overtuigingen en de meningen van anderen?

– Je hart durven te volgen? en keuzes maken die goed zijn voor jou?

Coaching in Zwolle bij De Vrouwencoach

Wil jij meer balans, geluk en liefde in je leven? Wil je meer kunnen genieten van het leven, je partner, kinderen en werk? En meer tijd en energie hebben om dingen te doen die jij leuk vindt? En wil jij de touwtjes weer in eigen handen nemen? Dan ben je hier op de juiste plek voor coaching in Zwolle!

Door middel van coaching ondersteun ik jou naar de plek waar je wilt zijn. We kijken samen hoe dat er voor jou uitziet, wat jouw doelen zijn. Te ontdekken wie je écht bent en wat je belangrijk vindt. Als dit helder is gaan we stappen zetten. Ik help je van A naar B. En dat niet alléén! Ik coach je ook op veerkracht voor een blijvende verandering. Door een combinatie van wetenschappelijke inzichten en eigen ervaring. Ik help je om anders te kijken naar overtuigingen die je tegenhouden om je doelen te bereiken. Zodat je kan kiezen en je eigen hoofd je niet meer in de weg zit. Ik luister en inspireer je en houd je een spiegel voor. Door de ideale combinatie van 1-op-1 gesprekken, video’s en opdrachten blijf je actief bezig met je persoonlijke ontwikkeling. En gaan we aan de slag naar een leven met meer balans, geluk en liefde.

Hoe ziet het traject eruit?

Gratis inzicht sessie

Plan een gratis sessie om kennis te maken en te merken of het klikt. Want het is wel belangrijk dat je een fijn gevoel hebt bij mij.  In deze sessie van 20 minuten kijken we naar je situatie en vertel ik wat ik voor je kan betekenen.

 

i

Kies je doelen

Wij gaan samen kijken wat voor jou de plek is waar je wilt staan. Wie ben je? En wat vind je belangrijk?We stellen jouw doelen op. Op basis daarvan maak ik een plan voor je. Die we als houvast gebruiken voor je traject.

Aan de slag

Je gaat aan de slag, met alleen praten kom je er niet! Ik geef de je steun, inzichten en handvatten die jou helpen om de stappen te zetten, van A naar B. Je krijgt inzicht in wat je tegenhoudt en tools die je  helpen.   

Investering

Dit traject is de meest waardevolle en persoonlijke manier om samen met mij 1-op-1 te werken. De plekken voor dit traject zijn erg beperkt. Ik heb slechts plek voor twee nieuwe klanten per maand.
De investering van dit 1- op 1 coachingstraject is €1695,- en duurt gemiddeld 3-4 maanden. Dit bedrag is inclusief btw voor particulieren en exclusief btw voor werkgevers en ondernemers.

De coachgesprekken zijn de basis van dit traject. Ook wordt het traject aangevuld met opdrachten en  video’s aangepast aan jouw persoonlijke situatie. Dit geeft het traject nog meer verdieping en goede en blijvende resultaten.

Dit coachtraject is niet voor iedereen. Ik werk alleen met vrouwen die er echt aan toe zijn en zich volledig willen inzetten om meer balans, geluk en liefde in hun leven te krijgen.

Wil jij je situatie echt gaan verbeteren? En blijvende veerkracht ontwikkelen?

€1695,-

Vraag een gratis 1-op-1 sessie aan