Tarieven

Kennismaking                   gratis (in Raalte of telefonisch)

Sessie                                 €75,- BTW vrij

Sessie aan huis                 €105,- BTW vrij*

Sessies duren 45 min. tot 60 min.

*Sessies aan huis zijn mogelijk rondom Epe, Raalte, Deventer, Zwolle en Almelo

 

Kennismaking

Het is mogelijk om een afspraak te maken voor een kennismakingsgesprek van een half uur. Dit kennismakingsgesprek is geheel vrijblijvend en hier zijn geen kosten aan verbonden. Dit kennismakingsgesprek kan voorafgaand een intake worden gepland. Als de klik er is kan je meteen starten met de therapie of coaching. Een kennismaking is mogelijk in de praktijk in Raalte en telefonisch.

Afspraak annuleren

Annuleren van een afspraak kan tot 24 uur voor de afspraak kosteloos. Binnen 24 uur voor de afspraak worden de kosten van de sessie wel volledig in rekening gebracht.

 

Vergoedingen

Therapie wordt door de meeste verzekeraars (grotendeels) vergoed door de aanvullende zorgverzekering onder alternatieve therapie. Ik ben dan lid van de NFG en de RBCZ waardoor het vergoed wordt als psychosociale therapie. Zie in dit overzicht alle vergoedingen.

Belastingdienst

Bijzondere ziektekosten Wanneer je ziektekostenverzekering geen vergoeding geeft tarief meer bedraagt dan de vergoeding is het mogelijk wel deels teruggave (30-50%) krijgen van de belastingdienst.

Scholingskosten Voor scholingskosten zoals coaching kan je mogelijk deels (30-50%) teruggave krijgen van de belastingdienst. De drempel is hiervoor €250,-

Werkgevers

Veel werkgevers betalen deels of geheel mee aan coaching wanneer u kunt aantonen dat deze coaching bijdraagt aan jouw persoonlijke ontwikkeling of welzijn. Een werkgever is er immers bij gebaar als jij lekker in je vel zit.

Maak een afspraak

Maak gelijk een afspraak en je kunt binnen 10 dagen bij ons terecht.

Stuur een mail naar: info@devrouwencoaching.nl

Of bel gelijk: 06 510 38 258

NBTP de vrouwencoachnfgrbczeac